Cine este Chofu ?

Firma Chofu din JaponiaDespre Chofu Este o firma japoneză înființată în anul 1954 si este unul dintre principalii producători de încălzire de pe piața niponă. Potrivit Asociației Japoneze de Refrigerare și Aer condiționat (JRAIA), Chofu se bucură de o mare popularitate în Japonia. JRAIA inseamna – aparatele de uz casnic și pentru încălzire.  Cu câțiva ani în urmă, Chofu a decis să pună produsele sale pe piața europeană. Toate modelele de pompe de căldură oferite de Chofu sunt fabricate 100% în Japonia. Distributia lor este facuta prin peste 20.000 de firme din Japonia si Europa. În prezent, Chofu are aproximativ 1300 de angajați în două fabrici de producție (Shiga și Utunomiya), precum și numeroase clădiri de birouri și showroom-uri din toată Japonia. Pompele de caldura produse la firma Chofu sunt produse de calitate si foarte durabile.

Pompele de caldura Chofu in Europa

După ce a demonstrat in Japonia că modelele monobloc din seria AEYC-XX39-U sunt foarte robuste și de încredere, ei au decis să le introducă și în Europa. În prezent, Chofu este reprezentat în mai mult de 15 țări europene. Până în anul 2018, Chofu a folosit in constructia pompelor de caldura refrigerantul R410A. Pompe de caldura - productieIncepand cu anul 2019 firma a decis lansarea noii generații de pompe de căldură cu agentul frigorific R32. Marele avantaj al R32 este că efectul de seră este cu 66% mai mic decât pentru unitățile cu refrigerant R410A. În plus, utilizarea noului agent frigorific R32, eficiența pompelor de caldura crește cu până la 20%. Răspunzând cerințelor actuale firma poate contribui la reducerea emisiilor de gaze care au efect de seră și implicit un efect negativ asupra planetei.

Firma Chofu promoveaza cu succes produsele ecologice care garantează siguranța și liniștea clienților noștri, precum și menținerea tuturor responsabilitățile sociale. CHOFU promite să creeze o colaborare în favoarea inovației tehnologice si să dezvolte produse care sunt eficiente pentru oameni și pentru mediul înconjurător. Pompele de caldura aer apa monobloc sunt importate si distribuite in mai multe tari europene de firma NEDAVI cu sediul in Str. Greierului Nr. 28, Oradea. Daca sunteti interesati de aceste produse si doriti o colaborare cu firma noastra ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic. Puteti accesa sectiunea de contact de pe sit-ul nostru unde veti gasi informatiile necesare. Oferim colaboratorilor preturi avantajoase si suport tehnic. Perioada de garantie a pompelor de caldura Chofu este de 3 ani. Pentru numai 200 de Euro puteti extinde garantia la 5 ani. Piesele de schimb si accesoriile originale Chofu pentru pompele de caldura le avem in permanenta pe stoc.

Vizita in Japonia la firma Chofu

Prima vizita a noastra in Japonia la firma Chofu a fost in anul 2018 in luna mai. Tocmai in acea perioada se faceau teste la pompele de caldura Chofu cu noul freon R32. Am fost anuntati in mod oficial ca incepand cu data de 01.01.2019 toate pompele de caldura Chofu vor fi echipate cu acest tip de freon. R32 este un gaz care este mai putin toxic pentru mediul inconjurator decat R410 iar randamentul pompelor de caldura v-a creste cu aproape 20%. Aceasta noua tehnologie R32, a pompelor de caldura aduce un avantaj real la consumul de energie electrica. Noi suntem importatori si distribuitori oficiali pentru pompele de caldura Chofu in Europa. Daca doriti sa achizitionati o pompa de caldura aer apa pentru incalzire/aclimatizare, puteti fi siguri ca sunteti pe site-ul potrivit. Produsele pe care noi le comercializam sunt produse de calitate si preturi fara concurenta.

Este foarte importat ca pompa de caldura pe care vreti sa o achizitionati sa fie o pompa cu tehnologie INVERTER. Clasa de eficienta sa fie A+++ si sa fie deja dotata cu noul agent frigorific R32. Despre Chofu puteti obtine mai multe informatii accesand aici ” Chofu Japonia ” Despre Chofu am putea vorbi foarte mult.