Oferte cu pompe de caldura Chofu – Inverter

pompe de caldura de calitate Pompe de caldura aer apa Chofu – Made in Japan – Suntem importatori generali pentru pompe de caldura Chofu in Europa in Romania, Austria si tarile balcanice ! Va prezentam cateva oferte de pret pentru pompele de caldura Chofu in diferite configuratii. Ofertele  prezentate sunt oferte orientative care pot fi modificate in functie de dorinta dumneavoastra. Izolatia termica a casei are un rol foarte important la dimensionarea pompelor de caldura. In functie de suprafata de incalzit si grosimea izolatiei termice a locatiei stabilim capacitatea pompei in kW. Pompele de caldura Chofu pot fi utilizate atat la incalzirea prin pardoseala cat si la incalzirea prin calorifere. La locatiile unde incalzirea este prin calorifere modul de calcul este diferit fata de incalzirea prin pardoseala.

Noi analizam impreuna cu dvs. fiecare situatie in parte si va oferim solutia cea mai avantajoasa si economica. Avem experienta si daca doriti sa colaborati cu noi va putem garanta buna functionare a pompelor de caldura Chofu in orce situatie. Pana acum (01.03.2019) avem peste 900 de pompe de caldura Chofu in functiune care sunt in perfecta stare de functionare si nu ne creaza probleme. Daca doriti sa colaborati cu noi va pot spune ca „Sunteti pe maini bune”. In luna septembrie 2019 eu sant invitat la firma Chofu pentru a celebra pompa de caldura Chofu cu numarul 1000. Pote chiar ca acest numar v-a fi depasit in luna septembrie. Consultatiile tehnice referitor la utilizarea pompelor de caldura sunt gratis la firma noastra. Interesul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumit de investitia facuta. Pompe de caldura Chofu pentru incalzire aclimatizare si apa calda menajera.

Garantia pompelor de caldura Chofu

Toate pompele Chofu au o garantie de 3 ani, cu posibilitatea de extindere pana la 5 ani ! Este important sa stiti, ca piesele de schimb si accesoriile originale Chofu le avem in permanenta pe stoc. Suntem importatori si distribuitori unic pentru pompele de caldura Chofu in Romania, Austria si tarile Balcanice. Produse Japoneze la pret de importator. Daca sunteti intamplator in trecere prin Oradea, va invitam la sediul firmei noastre unde puteti vedea pompele Chofu in functiune.