Oferta Chofu 16kW – Incalzire pana la 320m²

Oferta Chofu 16kW. Daca aveti o locuinata cu suprafata de incalzire de pana la 320m² va recomand sa va opriti asupra acestui aparat. Chiar daca sistemul de incalzire nu este prin pardoseala ci prin calorifere puteti folosi cu succes pompa de caldura. Daca izolatia termica a casei este buna iar incalzirea este prin pardoseala se poate lua in calcul chiar 40W/m². Pompa de caldura aer-apa de 16kW de productie Japoneza foloseste cea mai noua tehnologie numita INVERTER, eficienta este A+++. Acest sistem de control modern economiseste 30% la consumul energie electrica in comparatie cu o pompa clasica ON – OFF. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura CHOFU 16kW indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare. Chiar in conditii extrem de grele, acest agregat functioneaza fara probleme si va ofera confortul dorit. Aveti posibilitatea de a achizitiona un alt produs de înalta calitate fabricat în Japonia.

Pompe de caldura Chofu – calitate in functionare

Va prezentam Chofu, ca o marca demna de încredere, de calitate şi de lungă durată, pentru confortul şi luxul dumneavoastra. Tehnologia de varf este combinată cu echipamente moderne de fabricaţie. Veţi fi mai mult, decât mulţumit de calitatea, precizia şi îndemânarea pe care le puteţi aştepta numai de la Chofu. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este de calitate. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1639U, are o garantie totala de 3 ani, iar pentru compresor 5 ani. In aceasta perioada de garantie de 3 ani daca apar probleme hidraulice de functionare pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu una noua iar cea defecta avem obligatia de a o trimite in Japonia la firma Chofu pentru examinare. Dupa aceasta perioada de garantie aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service este de 10 ani. Pompa de caldura aer-apa Chofu functioneaza chiar si la -30 grade C. Oferta Chofu 16kW. Consum redus de energie. Varianta economica.

Sistem de incalzire / racire si preparare apa calda cu pompa de caldura Chofu 16kW
Pompa de caldura aer - apa DC Inverter 16kW 3.800,0 euro
Suport metalic pentru pompa de caldura 16kW 83,0 euro
Boiler cu pufer incorporat  WPDS-1W - 300/100 litri 1060,0 euro
Ventil motorizat cu 3 cai ESBE filet exterior de 1¼"  115,0 euro
Vas expansiune sanitar de 18 litri - Aqua System 29,0 euro
Suport de perete pentru vas de expansiune cu filet de  3/4" 9,60 euro
Set racord de legatura pompa-vas inclusiv cap ventil 3/4" 19,20 euro
Supapa de suprapresiune 6 bar (pentru boiler) 5,40 euro
Robinet cu filtru de inox integrat - filet interior 1¼" 29,0 euro
Vas de expansiune de incalzire 50 litri - Aqua System 52,0 euro
Grup de siguranta 1" (manometru, aerisitor, supapa 3 bar) 28,80 euro
Teava flexibila inox gofrata izolata DN25 ( lungime 5 metri ) 92,0 euro
4x Fittinguri de 1¼" pentru teava gofrata de inox DN25 14,0 euro
Suma 5.337,0 euro
TVA 19% 1014,0 euro
Suma totala cu TVA inclus 6.351,0 euro

Pret pompa de caldura Chofu. Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere si aceste costuri pe care noi vi le prezentam acum. Pe langa pompa de caldura aer/apa de 16kW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului, care costa aprope inca o treime din pretul pompei de caldura. Un sistem complet pentru incalzirea/racirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura are urmatoarele elemente de montaj, pe care noi vi le-am prezentat in tabelul de mai sus. Este bine ca dvs. sa stiti exact care sunt costurile finale pentru montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs. Materialul marunt folosit la montajul sistemului de incalzire cu pompa de caldura, cum ar fi: banda teflon, robineti, goliere, garnituri, materiale pentru etansare nu se pot determina exact.

Dar pot sa precizez ca pretul acestor materiale marunte nu o sa fie mai mult de 200-300 Ron. Aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la o locatie la alta si de la sistem la sistem. Pretul de montaj a unei pompe de caldura Chofu nu este intotdeauna la fel si depinde de dificultatea lucrarii. Colaboratorii nostri stiu ca o asemenea pompa de caldura se monteaza in maximum 2 zile, iar pretul de montaj trebuie sa fie pentru cele doua zile lucratoare si nu mai mult. Accesorii de montaj si fittinguri le puteti achizitiona de la firma noastra: Accesorii. Boilerele pentru pompele de caldura le gasiti aici: Boilerele pentru pompe de caldura

.   Schema de montaj pompa caldura