Despre noi parteneri Chofu,

pompe de caldura ChofuNoi va rezolvam problema incalzirii la locuinta dumneavoastra intr-un mod ieftin, modern si eficient. Compania noastra ofera solutii profesionale bazate pe echipamente de ultima generatie provenite de la parteneri nostri din Japonia. Cel mai puternic atu al companiei sunt produsele Chofu de calitate pe care le comercializam si experienta noastra pentru implementarea cu succes a pompelor de caldura. Firma NEDAVI, cu sediul în Str. Greierului Nr. 28 Oradea, Bihor este o companie care se ocupa de importul si comercializarea pompelor de caldura aer apa Chofu EN-GROS si EN-DETAILS. Noi suntem importatori si distribuitori oficiali pentru pompele de caldura aer apa CHOFU – Made in Japan, pentru Romania si Austria. Din luna Martie 2015 firma noastra detine certificatul pentru SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitate cu standarul SR EN ISO 9001: 2008 / ISO 9001: 2008. Pompe de caldura Oradea. Program de lucru

Despre noi ati auzit si veti auzi numai lucruri pozitive. Celor care sunteti interesati de produsele pe care noi le comercializam va putem asigura ca sunteti pe maini bune. Daca doriti sa stiti care este firma noastra partenera din Japonia va rog sa accesati aici: ” Chofu JaponiaDespre Chofu. Este o firma japoneză înființată în anul 1954 si este unul dintre principalii producători de încălzire de pe piața niponă. Potrivit Asociației Japoneze de Refrigerare și Aer condiționat (JRAIA), Chofu se bucură de o mare popularitate în Japonia. JRAIA inseamna – aparatele de uz casnic și pentru încălzire.  Cu câțiva ani în urmă, Chofu a decis să pună produsele sale pe piața europeană. Toate modelele de pompe de căldură oferite de Chofu sunt fabricate 100% în Japonia. Distributia lor este facuta prin peste 20.000 de firme din Japonia si Europa. 

Vizita in Japonia

Prima noastra vizita in Japonia la firma Chofu a fost in anul 2018. In acea perioada se faceau teste la pompele de caldura Chofu cu noul freon R32. Am fost anuntati in mod oficial ca incepand cu data de 01.01.2019 toate pompele de caldura Chofu vor fi echipate cu acest tip de freon. R32 este un gaz care este mai putin toxic pentru mediul inconjurator decat R410 iar randamentul pompelor de caldura v-a creste cu aproape 20%. Aceasta noua tehnologie R32, a pompelor de caldura aduce un avantaj real la consumul de energie electrica. Noi suntem importatori si distribuitori oficiali pentru pompele de caldura Chofu in Europa. Daca doriti sa achizitionati o pompa de caldura aer apa pentru incalzire/aclimatizare, puteti fi siguri ca sunteti pe site-ul potrivit. Produsele pe care noi le comercializam sunt produse de calitate si preturi fara concurenta.