Oferta Chofu 6kW – Incalzire pana la 120m²

Oferta Chofu 6kW. Cu aceasta pompa de caldura puteti incalzi o suprafata utila de pana la  120m².  Conditia este insa sa aveti incalzirea prin pardoseala. Daca sistemul de incalzire este prin calorifere suprafata de incalzire se reduce la 80m². Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere costurile care apar la montajul sistemului de incalzire. Pe langa pompa de caldura Chofu de 6kW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului. Aceste elemente de montaj costa aprope inca jumatate din pretul pompei de caldura. Un sistem pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura Chofu are urmatoarele elemente de montaj. Este bine sa stiti cat va costa montajul unui sistem, pe care noi vi le prezentam. Va informam care sunt costurile care mai apar la montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs.

Pompe de caldura – Accesorii de montaj

Fittingurile si materialul marunt pentru montaj (robineti cu bila, teflon, coliere, garnituri, materiale pentru etansare) nu putem sa determinam exact. Aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la locatie la locatie in functie de camera tehnica. Pretul de montaj prntru o pompa de caldura este deasemeni in functie de dificultatea lucrarii. In perioada de garantie de 3 ani daca apar probleme in circuitul hidraulic, pompa de caldura NU se repara. In baza garantiei pompa defecta se schimba in max. 48 de ore fara costuri din partea dumneavoastra. Facem aceste servicii pentru a fi diferiti fata de alte firme care comercializeaza pompe de caldura. Dupa perioada de garantie firma noastra va pune la dispozitie piese de schimb si suport tehnic pentru cel putin 10 ani .

Pompe de caldura. Avem in permanenta piese de schimb pe stoc si in caz de defectiune problemele se pot rezolva in 48 ore pe tot teritoriul Romaniei. Un produs special pentru pompele de caldura Chofu il puteti vedea aici: Pufer FISH-S4 50 L, Suntem importatori generali pentru pompe de caldura Chofu in Europa. Boilere si puffere pentru pompele de caldura. Oferta Chofu de 6kW.

Provenienta Produselor:
– Pompa de caldura aer apa Chofu 6kW – Made in Japan
– Boiler pentru apa calda SWP-1W 150 L – Made in Germany

Oferta completa pentru sistemul de incalzire / racire si preparare apa calda - CHOFU 6kW
Pompa de caldura aer - apa CHOFU DC Inverter 6KW 2.400,0 euro
Boiler pompa de caldura SWP-1W - 150 litri - Serpentina 2 mp 459,0 euro
Ventil motorizat cu 3 cai ESBE filet exterior de 1" 106,0 euro
Vas expansiune sanitar de 18 litri - Aqua System 29,0 euro
Suport pentru vasul de expansiune 3/4" 9,60 euro
Set racord de legatura pompa-vas inclusiv cap ventil 3/4" 19,20 euro
Supapa de suprapresiune 6 bar (pentru boiler) 5,40 euro
Robinet cu filtru de inox integrat - filet interior 1" 18,0 euro
Vas de expansiune de incalzire 35 litri - Aqua System 45,0 euro
Grup de siguranta 1" (manometru, aerisitor, supapa 3 bar) 28,80 euro
Teava flexibila inox gofrata izolata DN20 ( lungime 5 metri ) 73,50 euro
6x Fittinguri 1" pentru teava gofrata de inox 11,40 euro
Suma 3.195,30 euro
TVA 19% 607,10 euro
Suma totala cu TVA inclus 3.802,40 euro

Pretul pompei de caldura Chofu sau mai bine pretul sistemului de incalzire cu pompa de caldura Chofu. Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere si aceste costuri. Pe langa pompa de caldura Chofu de 6KW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului. Aceste elemente necesare costa aprope inca jumatate din pretul pompei de caldura. Un sistem complet pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura are urmatoarele elemente de montaj. Noi vi le prezentam ca dumneavoastra sa stiti care sunt costurile finale. Va informam ca dvs. sa stiti exact care sunt costurile care mai apar la montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu. Fittingurile si materialul marunt pentru montaj (robineti cu bila, teflon, coliere, garnituri, materiale pentru etansare) nu putem sa determinam exact. Aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la locatie la locatie, iar pretul de montaj este deasemeni in functie de dificultatea lucrarii.

Suntem importatori pentru pompele de caldura aer apa Chofu din Japonia. Din gama de produse va prezentam aici pompa de caldura aer/apa Chofu 6kW care poate fi utilizata cu succes pentru incalzire, aclimatizare si pentru prepararea apei calde menajere in locuinta dvs. Tehnologia moderna DC INVERTER face ca aceasta pompa de caldura sa foloseasca 30% mai putina energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica de 6kW ON – OFF. Sistemul „inverter” face ca aceasta pompa sa lucreze cu turatie variabila sau mai bine zis cu frecvente diferite intre 20Hz si 90Hz in functie de necesarul termic care se cere. Pompele de caldura aer-apa Chofu sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente. Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC Twin Rotary este fabricat in Japonia de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume, care garanteaza functionarea utilajului mai mult de 133.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel – peste 15 ani de functionare in regim de 24 de ore. Deci se poate intelege ca ati gasit un produs de calitate absoluta.

Chofu inseamna  75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

  Chofu schita de montaj

Schema de montaj clasica pentru incalzirea prin pardoseala fara pufer sau butelie de egalizare. Pompa de caldura aer/apa CHOFU de 6kW are pompa de recirculare integrata in unitatea monobloc si se poate racorda direct la distribuitorul de la incalzirea in pardoseala sau calorifere. Temperatura maxima pentru incalzire pe TUR se poate regla si este controlata de automatizarea pompei, fara sa mai fie necesar o vana amestec manuala sau automata. Automatizarea pompei de caldura si pompa de recirculare sunt incluse in pret. Pompa de caldura aer apa 6kW. Pompa de caldura aer-apa Chofu de 6kW arata la fel ca o unitate de aer conditionat si se poate monta la sol sau pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita temperaturii ridicate de 60°C pe care o dezvolta pompa de caldura, aparatul se poate conecta direct la calorifere fara probleme. Pompa de caldura Made in Japan. Ne puteti vizita pe Str. Greierului 28 in Oradea. Pompe de caldura Oradea

Manual EN:  pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa