Oferta Chofu 16kW 3-faze – 320m²

Oferta Chofu 16kW 3-faze. Cel mai bun raport CALITATE / PRET din Romania. Aceasta pompa de caldura de 16kW acopera necesarul termic de incalzire si de apa calda menajera. Locuinta dumneavoastra poate sa aiba o suprafata de pana la 320m². Inaltimea camerelor poate fi intre 2,7 – 2,9 m care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Pompa de caldura Chofu de 16kW poate fi utilizata cu succes si la incalzirea prin calorifere, dar dimensionarea lor trebuie facuta pe un tur de 50°C. Un calcul corect si profesional pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor. Aceasta corectie o facem ulterior cu un program de dimensionare special pentru pompele de caldura.

La dimensionarea pompelor de caldura Chofu, exprimarea in m² a incaperilor sau a caselor este mai usor inteleasa de cei care nu au tangente cu calcul de volume si dimensiuni. Daca inmultiti lungimea ori latimea rezulta suprafata in m² de care noi avem nevoie pentru estimarea pompei de caldura pentru locatia dvs. Un factor foarte important la dimensionarea pompelor de caldura este izolatia termica exterioara si in mod special a tavanului. Pompa de caldura CHOFU aer-apa 16kW DC Inverter Oradea. Oferta Chofu 16kW 3-faze la pret foarte convenabil

Agent Refrigerant

Chofu clasa de eficientaChofu inseamna calitate.  Componentele pompei de caldura sunt fiabile si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara interventii sau deranjamente. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1642XU3, are o garantie totala de 3 ani, iar pentru compresor 5 ani. In aceasta perioada de garantie de 3 ani daca apar probleme hidraulice de functionare pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu una noua iar cea defecta avem obligatia de a o trimite in Japonia la firma Chofu pentru examinare. Dupa aceasta perioada de garantie aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service este de 10 ani. Pompa de caldura aer-apa Chofu functioneaza chiar si la -30 grade C, binenteles ca la aceasta temperatura COP-ul pompei este foarte scazut.

Sistem de incalzire/racire si preparare apa calda cu pompa de caldura Chofu 16kW - 3 faze
Pompa de caldura aer - apa DC Inverter 16kW - 380V 4.400,0 euro
Suport metalic pentru pompa de caldura 16kW 83,0 euro
Boiler cu pufer incorporat  WPDS-1W - 300/100 litri 1060,0 euro
Ventil motorizat cu 3 cai ESBE filet exterior de 1¼"  115,0 euro
Vas expansiune sanitar de 18 litri - Aqua System 29,0 euro
Suport de perete pentru vas de expansiune cu filet de  3/4" 9,60 euro
Set racord de legatura pompa-vas inclusiv cap ventil 3/4" 19,20 euro
Supapa de suprapresiune 6 bar (pentru boiler) 5,40 euro
Robinet cu filtru de inox integrat - filet interior 1¼" 29,0 euro
Vas de expansiune de incalzire 50 litri - Aqua System 52,0 euro
Grup de siguranta 1" (manometru, aerisitor, supapa 3 bar) 28,80 euro
Teava flexibila inox gofrata izolata DN25 ( lungime 5 metri ) 92,0 euro
4x Fittinguri de 1¼" pentru teava gofrata de inox DN25 14,0 euro
Suma 5.937,0 euro
TVA 19% 1.128,0 euro
Suma totala cu TVA inclus 7.065,0 euro

Spre deosebire de alte pompe de caldura, pompa Chofu are  pompa de recirculare inclusa in pret. Controller-ul pompei de caldura este deasemeni inclus in pretul pompei de caldura ! Dupa cum vedeti in schema de montaj de mai sus, noi folosim un boiler/puffer de 300/100 litri pentru prepararea apei calde menajere si pentru sistemul de incalzire/racire. Acest boiler/puffer special este produs de firma Thermic Energy din Germania. Cu acest tip de boiler/puffer puteti economisi spatiu in camera tehnica. Pompa de caldura, daca este corect dimensionata, asigura integral necesarul de caldura al cladirii, fara a mai fi necesara o alta sursa suplimentara de caldura, cum ar fi, centrala termica pe combustibil solid, gazos, motorina, etc. Pompele de caldura Chofu se recomanda pentru cladirile noi, cu o izolatie buna, in care a fost montate sisteme de incalzire prin pardoseala sau in pereti unde temperatura de incalzire pe tur nu depaseste 35 de grade. Pompele de caldura aer/apa Chofu se utilizeaza cu succes si la instalatiile de incalzire cu calorifere.

    Schema Chofu